ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 1ης ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σας προσκαλούμε στην Επιμορφωτική Συνάντηση με τίτλο «Προγραμματισμός Εκπαιδευτικού Έργου Σχολικών Μονάδων 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και Στόχοι της νέας σχολικής χρονιάς», που συνδιοργανώνουν το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και τον αποτελεσματικό σχεδιασμό της σχολικής χρονιάς που ξεκινά, την επισήμανση προβλημάτων και την ανάδειξη ζητημάτων που προκύπτουν διαρκώς από την άσκηση του διδακτικού και παιδαγωγικού μας έργου, ώστε να τεθούν οι εκπαιδευτικοί στόχοι του νέου σχολικού έτους. Η επιμορφωτική συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016,  ως 13.00 μμ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ». Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην επικείμενη επιμορφωτική μας συνάντηση, στην οποία η συμβολή του καθενός μας είναι εξαιρετικά σημαντική.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

9.00 – 9.30 πμ. Έναρξη – Χαιρετισμός Προϊσταμένου Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε., κ. Ιωάννη Σούλιου
9.30 – 11.30 πμ. Εισηγήσεις
1. 9.30 – 10.00 πμ. Κίμων Σαββάκης, Αν. Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, «Διοικητικές οδηγίες για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Κατάρτιση ωρολογίου προγράμματος»
2. 10.00 – 11.00 μμ. Διάλογος και τοποθετήσεις Διευθυντών Σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών
11.30 – 12.00 πμ. Διάλειμμα
3. 12.00 – 12.30 πμ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Σχολική Σύμβουλος, «Μαθησιακοί τύποι των μαθητών μας και Διδακτικές επιλογές και δράσεις στη σχολική τάξη»
4. 12.30 – 13.30 μμ. Διάλογος και τοποθετήσεις εκπαιδευτικών
13.30 Λήξη Ημερίδας
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης
Ιωάννης Σούλιος
Η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας
Όλγα Μούσιου Μυλωνά


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)