ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΕΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Β΄ ΤΟΠΙΚΟ

Το Σαββατοκύριακο 8-9/10/16 έγινε η έναρξη των Πρωταθλημάτων Β΄ Εθνικής αντρών-γυναικών και των τριών Τοπικών Κατηγοριών Βορείου Ελλάδας. Από τη Φλώρινα οι ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν με την αντρική τους ομάδα στη ενιαία πλέον Β΄ Εθνική και ο ΟΕΑ με την γυναικεία ομάδα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των γυναικών. Η αντρική ομάδα του ΟΕΑ αγωνίστηκε στο Β΄ Τοπικό. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά τρεις αγωνιστικές ανά κατηγορία.Στο ΔΑΚ Φλώρινας πραγματοπιήθηκαν οι αγώνες της Β΄ Εθνικής. Η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ ενισχυμένη φέτος σημείωσε δύο νίκες και μία ήττα. Πρώτα επικράτησε της ομάδας της Δράμας εύκολα με σκορ 4-0. Στη συνέχεια ηττήθηκε με 0-4 από τη ΧΑΝΘ που παρουσιάζεται ως πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Τέλος, στον τρίτο τους αγώνα οι ΣΑΡΙΣΕΣ επικράτησαν του Φάρου Αλεξανδρούπολης 4-0. Ο τελικός απολογισμός 2 νίκες, 1 ήττα κρίνεται ως πολύ θετικός. Εκτός της ΧΑΝΘ που είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί, όλες τις υπόλοιπες ομάδες μπορεί να τις παλέψει η ομάδα μας και να φτάσει σε υψηλές θέσεις.
Η γυναικεία ομάδα του ΟΕΑ που απαρτίζεται από μικρά κορίτσια των ακαδημιών των ΣΑΡΙΣΩΝ ξεκίνησε πολύ ελπιδοφόρα το πρωτάθλημα. Στην 1η αγωνιστική αντιμετώπισε την Κοζάνη και κατάφερε μετά από ένα πολύωρο και αγωνιώδες παιχνίδι να επικρατήσει 4-3. Τους άλλους δύο αγώνες τους κέρδισε χωρίς να αγωνιστεί καθώς η Ξάνθη και η Κομοτηνή δεν κατέβηκαν.
Η αντρική ομάδα του ΟΕΑ που απαρτίζεται κυρίως από βετεράνους αθλητές ξεκίνησε το πρωτάθλημα σημειώνοντας τρεις ήττες. Στη Θεσσαλονίκη, όπου διεξήχθησαν οι τρεις πρώτες αγωνιστικές ηττήθηκε κατά σειρά από το ΠΕΡΑ Θεσς/νίκης 0-4, από τη Βέροια 3-4 και από τον ΑΔΩΝΗ Θεσς/νίκης 1-4.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ –ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Β΄ ΕΘΝΙΚΗ
ΣΑΡΙΣΕΣ-ΑΣΕΑ ΔΡΑΜΑΣ: 4-0
Predoaica (2), Σταθουλόπουλος (1), Μίντσης (1)

ΣΑΡΙΣΕΣ- ΧΑΝΘ: 0-4

Predoaica, Σταθουλόπουλος, Μίντσης



ΣΑΡΙΣΕΣ- ΦΑΡΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: 4-0

Predoaica (1), Σταθουλόπουλος (1), Μίντσης (2)



ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: 4-3

Φωτιάδου (2), Ευθυμίου (1), Άμπα, Φωτιάδου/Ευθυμίου (1)



ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: 4-0 α.α.

Φωτιάδου, Νεδέλκου, Κετσετζή



ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: 4-0 α.α.

Φωτιάδου, Κετσετζή, Νεδέλκου



Β΄ ΤΟΠΙΚΟ



ΠΕΡΑ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗΣ-ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 4-0

Σκλιας, Δούης, Αντωνίου



ΑΣΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 4-3

Σκλιας (1), Δούης (2), Αντωνίου, Σκλιας/Αντωνίου



ΑΔΩΝΙΣ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗΣ- ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 4-1

Σκλιας, Δούης (1), Αντωνίου




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)