ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με δύο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές της κινηματογραφικές λέσχης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Η προβολή των ταινιών θα γίνει:
ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ (THE SECRET LIFE OF PETS)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10: 17:00 & 19.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 16/10: 17:30
ΤΡΙΤΗ 18/10: 18.00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό, Γιάροου Τσένεϊ
Ακούγονται οι φωνες των: Χρήστος Θάνος, Κώστας Τερζάκης, Σαμ Ακινόλα, Ειρήνη Ψυχράμη, Βαγγέλης Ρόκκος, Ιφιγένεια Στάικου, Δανάη Σκιάδη, Γιάννης Υφαντής, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Κώστας Δαρλάσης, Χρήστος Συριώτης, Γιάννης Στεφόπουλος
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 90'
Έχετε ποτέ σας αναρωτηθεί πώς περνούν την ημέρα τους τα αγαπημένα μας κατοικίδια, ενώ εμείς είμαστε εκτός σπιτιού; Μας περιμένουν καρτερικά να επιστρέψουμε ή μήπως έχουν κι αυτά τη ζωή τους και τον κοινωνικό τους κύκλο; Φέτος το καλοκαίρι, ο Κρις Μελεντάντρι των Despicable Me και Minions μάς φέρνει στη μεγάλη οθόνη τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες των αγαπημένων μας τετράποδων φίλων και συγκεκριμένα του Μαξ, του Δούκα, της Γκίτζετ, της Κλόη και του Μελ, που από τη θαλπωρή των διαμερισμάτων τους, στην καρδιά του Μανχάταν, βρίσκονται ξαφνικά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Κι όλα αυτά, εξαιτίας του ανταγωνισμού που γεννιέται ανάμεσα στον «κατοικίδιο» Μαξ και τον Δούκα, όταν η Κέιτι, η γλυκιά ιδιοκτήτης του Μαξ ξαφνικά τού φέρνει τον αδέσποτο Δούκα στο σπίτι. Ο μπόγιας, αλλά και τα αδέσποτα δε βλέπουν και με πολύ καλό μάτι τις νέες αφίξεις των καλοζωισμένων κατοικίδιων και το κυνηγητό που ακολουθεί δεν αφήνει τίποτα όρθιο.

ΜΗ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ (LIGHTS OUT)
ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10: 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 16/10: 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 17/10: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 18/10: 21.00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Τερέζα Πάλμερ, Γκάμπριελ Μπέιτμαν, Αλεξάντερ ΝτιΠέρσια, Μπίλι Μπερκ, Μαρία Μπέλο
Κατηγορία: Θρίλερ
Διάρκεια: 81'
Από τον παραγωγό του «The Conjuring» Τζέιμς Γουάν μια ιστορία τρόμου που ελλοχεύει στο σκοτάδι. Όταν η Ρεμπέκα έφυγε από το πατρικό της, πίστεψε ότι άφησε πίσω της τους φόβους που στοίχειωναν τα παιδικά της χρόνια. Μεγαλώνοντας, δεν ήταν ποτέ σίγουρη τι ήταν αληθινό και τι όχι, αφότου έσβηναν τα φώτα... Τώρα, ο μικρός της αδερφός, ο Μάρτιν, βιώνει τα ίδια ανεξήγητα και τρομακτικά γεγονότα που κάποτε δοκίμασαν την πνευματική της υγεία και απείλησαν την ασφάλειά της. Μια τρομακτική οντότητα, που συνδέεται μυστηριωδώς με τη μητέρα τους, Σόφι, επανέρχεται στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά όμως, η Ρεμπέκα θα πλησιάσει την αλήθεια, καθώς η ζωή όλων τους κινδυνεύει... όταν σβήνουν τα φώτα. Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο στην ταινία μικρού μήκους του Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)