ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ "ΦΙΛΙΠΠΟΥ" ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Μωυσιάδης και το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου συγχαίρουν το αθλητικό δυναμικό, τους προπονητές και τη διοίκηση του «Φίλιππου» Αμυνταίου για τις επιτυχίες που σημείωσαν κατά τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τζούντο Ανδρών-Γυναικών 2016.Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που ένας αθλητικός σύλλογος του Δήμου μας καταφέρνει να δίνει δυναμικό παρόν σε μεγάλες διοργανώσεις και να κατακτά υψηλές θέσεις σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, χάρη στις επίμονες προσπάθειες, το ήθος και το αγωνιστικό φρόνιμα των αθλητών.
Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές:
· Τσουμήτα Δημήτριο,χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία +100kg
· ΜασμανίδηΤεντόρε, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -100 kg
· Γκαράκλωβ Παύλο,ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -90 kg
· ΜουστόπουλοΡομάν,ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -81 kg
· Ηλιάδη Μίρμαν,χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -73 kg
Και στην αθλήτρια :
· Λαζαρίδου Κωνσταντίνα,ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -52 kg
Ο Δήμος Αμυνταίου, στα πλαίσια του εφικτού, θα είναι αρωγός των προσπαθειών του συλλόγου υποστηρίζοντας τις δράσεις του.Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και στους επόμενους στόχους της ομάδας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)