ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΦΙΛΩΤΑ

Ο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ» διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τουρνουά Μίνι Βόλεϊ και αγώνες προαγωνιστικών τμημάτων στο Δ.Α.Κ. Αμυνταίου την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 με τη συμμετοχή και των συλλόγων Φ.Σ. ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.Στο τουρνουά διεξήχθησαν αγώνες τμημάτων Ακαδημιών 3χ3 σε γήπεδα διαστάσεων Μίνι Βόλεϊ και αγώνες προαγωνιστικών τμημάτων 6Χ6 σε γήπεδο κανονικών διαστάσεων.Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολλών γονέων οι οποίοι παρακολούθησαν τα παιδιά τους να παίζουν Βόλεϊ και να χαίρονται με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά. 
Το κλειστό γυμναστήριο Αμυνταίου για περίπου 4 ώρες γέμισε στην κυριολεξία, με χαμόγελα μικρών παιδιών και χαρούμενες φωνές.Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν κατά την προετοιμασία και την διεξαγωγή του τουρνουά, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κατσουπάκης Αναστάσιος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)