ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ: "ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ"

Για ανικανότητα και ανευθυνότητα στο θέμα του αποχιονισμού της πόλης κατηγόρησε τον Δήμαρχο Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ενότητα Συνεργασία Στάθης Κωνσταντινίδης σε συνέντευξη τύπου υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος θα έπρεπε να είναι έτοιμος για τον άμεσο αποχιονισμό της πόλης για τη καλύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και επισκεπτών. «Το χειρότερο όμως είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου απέναντι στους πολίτες» τόνισε ακόμα «με τις απαντήσεις που έδινε στο προσωπικό του λογαριασμό σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης όπως αυτό του να πάρουν φτυάρια οι πολίτες για να καθαρίσουν τους παράδρομους αλλά και η προκλητική του απάντηση σε κάτοικο της περιοχής χαρακτηρίζοντας τον με άσχημο τρόπο». Όσον αφορά στα έργα που γίνονται στην περιοχή είπε ότι γίνονται έργα που δεν βοηθούν στην ανάπτυξη και δεν εξυπηρετούν τους πολίτες. Τέλος για την έλλειψη θέρμανσης στα σχολεία ο κ. Κωνσταντινίδης επεσήμανε ότι θα μπορούσε ο Δήμος να χρησιμοποιήσεις χρήματα από άλλους πόρους για να βάλει πετρέλαιο στα σχολεία σημειώνοντας και την υποχρέωση της πολιτείας να δίνει περισσότερα χρήματα σε περιοχές όπως η Φλώρινα για τη θέρμανση των σχολικών μονάδων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)