ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΣΠΩΝ-ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΕΔΕΣΣΑΣ

Στο κόμβο του Αντιγόνου στην Εθνική Οδό Φλώρινας-Θεσσαλονίκης μέσω Έδεσσας στήνουν το μπλόκο τους από αύριο οι αγρότες της Φλώρινας,του Αμυνταίου και των Πρεσπών μετά και την απόφαση της Γενικής συνέλευσης των αγροτών στο Αμύνταιο.Όπως είπε η εκπρόσωπος της Επιτροπής αγώνα κ.Κρητικού "κλιμακώνουμε με αυτό το τρόπο τον αγώνα μας ενάντια στα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης στο κλάδο μας που θα είναι και η ταφόπλακα του αγροτικού κόσμου.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Μετά τη Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Περιοχής Αμυνταίου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν αύριο Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, ώρα 12:00, όλα τα τρακτέρ στο μπλόκο του Αντιγόνου.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Εκ μέρους
του προσωρινού ΔΣ
του Αγροτικού Συλλόγου Περιοχής Αμυνταίου,

η πρόεδρος

Κρητικού Διαμαντούλα

  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)