ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΤΕΑΝ: "30% ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ"

Στο νέο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ' οίκον που θα ξεκινήσει τέλη Απριλίου με αρχές Μαίου αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος του ΕΤΕΑΝ Κωνσταντίνος Γαλάτσιος στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην περιοχή με αφορμή ημερίδα που διοργάνωσε το ΕΒΕ Φλώρινας. Ο κ. Γαλάτσιος ανέφερε πως μέσω του εξοικονομώ κατ' οίκον οι πολίτες που θα συμμετέχουν σε αυτό θα έχουν 30% οικονομία στη θέρμανση γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιοχές όπως η Φλώρινα που ο χειμώνας είναι βαρύς και μακρύς.
Επεσήμανε δε ότι στο νέο πρόγραμμα το ποσό της επιδότησης θα φτάνει και τα 25.000 ευρώ σε αντίθεση με το προηγούμενο που ήταν στα 15.000 ενώ τα κριτήρια συμμετοχής στο πρόγραμμα θα είναι πρώτα απ' όλα εισοδηματικά. "Ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού θα παίρνουν και το ποσοστό της επιδότησης που φτάνει και το 75%" πρόσθεσε υπογραμμίζοντας πως "εάν δεν έχει τα χρήματα για τα υπόλοιπα χρήματα θα μπορεί να πάρει άτοκο δάνειο".


Πηγή: www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)