ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο Κ. ΓΕΡΟΥ-ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ κα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

Νέος αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Γέρου στη θέση της Ελισσάβετ Παναγιωτίδου. Η κα. Παναγιωτίδου στη προσωπική της σελίδα στο Facebook άφησε σαφείς αιχμές κατά του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη λέγοντας πως η ίδια ενημερώθηκε από τα μέσα για την αντικατάσταση της. Σημειώνει δε ότι "η πολιτική δεν είναι απλά διαχείριση, είναι ψυχή, προσφορά και ηθική.Λυπάμαι αλλά ταυτόχρονα χαίρομαι που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου, με τις ίδιες αξίες και αρχές που το έπραξα έως σήμερα, μακριά από συμπεριφορές που δηλώνουν αποποίηση ευθυνών και στοχεύουν απλά στην διαχείριση εσωπαραταξιακών ισορροποιών με άκομψο και απολίτικο τρόπο".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)