ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΡΤΣΙΤΑΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Την Κυριακή 5/3/2017 στο κλειστό γυμναστήριο της Πετρούπολης Αττικής έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών - Γυναικών2017. Το παρών έδωσε και ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ με την Πρωταθλήτριά του Ειρήνη-Μαρία Τσαρτσιταλίδου η οποία κατέκτησε την Τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο.
Σε ένα πανέμορφο γυμναστήριο με θερμό και εκδηλωτικό κοινό αγωνίστηκε η αθλήτρια από την Φλώρινα στον ημιτελικό με την μετέπειτα Πρωταθλήτρια Ελλάδος Παππά και ηττήθηκε με 3 – 0 και έμεινε στην Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία: στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε όλη η “ellite” του Ελληνικού Καράτε, έγιναν πολύ δυνατά παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες.
Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στον ημιτελικό λίγο συγκρατημένη με αποτέλεσμα η Παπά να μου πάρει δυο γρήγορους πόντους, όταν συγκεντρώθηκα και ανέβασα την απόδοσή μου ήταν αργά για να γυρίσω το παιχνίδι από μια τόσο έμπειρη και δυνατή αθλήτρια όπως είναι η Παππά Αλεξάνδρα. Εμείς συνεχίζουμε τις προπονήσεις ώστε να είμαστε έτοιμοι για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Περιοχών που θα γίνει στο Κόσσοβο στις αρχές του Ιουνίου.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (Αντιπρόεδρος ΕΛΟΚ): Κατ’ αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον συνδιοργανωτή σύλλογο “Οδυσσέα” Πετρούπολης για την άψογη διοργάνωση και την επιτυχία του Πρωταθλήματος καθώς και σε όλους τους αθλητές τους γονείς και τους φίλους του αθλήματος για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο. Στον αγωνιστικό τομέα οι αθλητές έκαναν πολύ δυνατούς αγώνες άξιους των ονομάτων τους. Στις “βαριές” κατηγορίες επικράτησαν τα φαβορί με μικρές και λίγες εκπλήξεις. Στο κομμάτι που αφορά τον Σύλλογό μας και την Αθλήτριά μας έχω να πω πως αν και αλλάξαμε κατηγορία (από τα -50 kgr πήγαμε στα -55 kgr), πήγαμε καλά.Θα μπορούσε να πάει καλύτερα, αν ήταν πιο συγκεντρωμένη. Στον ημιτελικό μπήκε στον αγώνα με λάθος ψυχολογία και φυσική κατάληξη την ήττα από την μετέπειτα Πρωταθλήτρια Ελλάδος Παππά Αλεξάνδρα του συλλόγου “ΟΔΥΣΣΕΑ” Πετρούπολης, έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, δεν πειράζει όμως της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που παρά τις δυσκολίες είναι πάντα παρούσα και πρωταγωνιστεί στα μεγάλα γεγονότα. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!
 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)