ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Απιδόπουλου, πρώτου σε σταυρούς του επιτυχόντος συνδυασμού, συνεδρίασε σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, την Κυριακή 05 Μαρτίου 2017, με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη.Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:
• «Εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φλώρινας (εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φλώρινας), για τη δεύτερη περίοδο της τρέχουσας δημοτικής θητείας έως 31-08-2019».
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο κ. Πέτρος Σερίδης, με 28 σταυρούς από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη, Αντιπρόεδρος ο κ. Νικόλαος Καρυπίδης, με 29 σταυρούς από το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινίδη και γραμματέας η κ. Σταύρου- Λιθοξοϊδου Κατερίνα με 29 σταυρούς από το συνδυασμό του κ. Αργυριάδη.

• «Εκλογή μελών της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Φλώρινας (8 τακτικών και 5 αναπληρωματικών), για τη δεύτερη περίοδο της τρέχουσας δημοτικής θητείας έως 31-08-2019».
Στην Οικονομική επιτροπή εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη οι κ.κ. Νικόλαος Αλεξιάδης, Νικόλαος Ευαγγέλου, Δημήτριος Λουκάς, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης και ΣωτήριοςΤσορμπάρης, από το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινίδη οι κ.κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, ΝικόλαοςΚαρυπίδης και ΣταύροςΠαπασωτηρίου, ενώ ως αναπληρωματικά μέλη από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου οι κ.κ. ΝικόλαοςΔούμτσης, ΔημήτριοςΘεοφανίδης και ΜιχαήλΚαρακόλης, από το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινιδη ο κ. ΑλέξανδροςΑκριτίδης και η κ. Αικατερίνη Σταύρου από τον συνδυασμό του κ. Αργυριάδη.

• «Εκλογή μελών της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής Δήμου Φλώρινας (8 τακτικών και 5 αναπληρωματικών), για τη δεύτερη περίοδο της τρέχουσας δημοτικής θητείας έως 31-08-2019».
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη οι κ.κ. Θεόδωρος Δημόπουλος, ΑντώνιοςΖαέκης, ΌλγαΜούσιου- Μυλωνά, ΘεόδωροςΟυλιάρης και ΑντώνιοςΣίπκας, από το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινιδηοι κ.κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, ΘεόφιλοςΣεχίδης και ΜιχαήλΤσιώκαςως τακτικά μέλη και ως αναπληρωματικά μέλη από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου οι κ.κ. ΓεώργιοςΑπιδόπουλος, ΠαναγιώταΓαϊγάνη – Τίτα, Θεοδόσιος Καραγκιοζίδης από το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινιδηοι κ.κ. ΣτέφανοςΜαυρουδής και ΠαναγιώταΠαλτατζή – Φιλιππίδου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)