ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η καινούρια σκοπευτική χρονιά για την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας.Στον αγώνα Level 1 που διοργάνωσε ο ΣΟ Κοζάνης στο σκοπευτήριο της Νικόπολης στις 26/03/2017 ο εκπαιδευτής της Λέσχης Μούλελης Ηλίας ήταν πρώτος με διαφορά 16% από τον 2ο του ΣΟ Κοζάνης Τσολακίδη Κων/νο, ενώ ο Μούτσιος Σταύρος ανέβηκε στο βάθρο στην Τρίτη θέση. Ακολούθησαν οι Χατζηλίας 5ος, Κατσούτας 6ος, Χρυσοπολίτη 8η και πρώτη Lady, 14ος Περιβολάρης18ος, Μάργαρης, 19ος Χρηστίδης, Τικόπουλος Κ. 22ος, Κωστόπουλος 23ος, Συγκελάκης 30ος, Τικόπουλος Ε. 31ος, Τσώμης 33ος. Οι συμμετοχές στην κατηγορία ήταν 43.

Στον πρωταθληματικό αγώνα Α Ζώνης Level 2 που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Σύλλογος Πέλλας συμμετείχαν 6 αθλητές οι οποίοι καταταχθηκαν ως εξής: Μούτσιος 10ος, Χατζηλίας 19ος, Ρόζας 21ος, Κατσούτας 24ος, Μάργαρης 33ος, Περιβολάρης 44ος. Οι συμμετοχές ανήλθαν στις 75 στην κατηγορία Production όπου αγωνίζονται οι αθλητές της ΣΑΛΦ.
Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι απονομές για το Πρωτάθλημα Α Ζώνης (Μακεδονίας – Θράκης) 2016 από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος. Στην κατηγορία Production ο Μούλελης Ηλίας ανέβηκε στην Τρίτη θέση του βάθρου και στην Production Ladies ήταν σειρά της Ευαγγέλου Χριστίνας να χαρίσει ακόμα μία διάκριση στη ΣΑΛΦ κατακτώντας επίσης την Τρίτη θέση στο βάθρο και το χάλκινο μετάλλιο.
Η παρουσία των αθλητών της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας έχει πλέον καταξιώσει τον Σύλλογο σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, ενώ η πορεία θα είναι συνεχώς ανοδική στον αγωνιστικό και οργανωτικό τομέα.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Σταύρος Στάιος



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)