ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΝΝΕΔ

Με τον νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Φλώρινας κ. Τσακαλίδη Πέτρο συναντήθηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης.Ο κ. Βουλευτής συνεχάρη τον Πρόεδρο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο κ. Αντωνιάδης τόνισε ότι η ΟΝΝΕΔ , η νεολαία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας , μετά την επανίδρυση της από τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι έτοιμη να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου με καινοτόμες ιδέες που είναι προνόμιο των νέων ανθρώπων αλλά και με τη φλόγα και την ορμή της νεότητας που είναι απαραίτητη για να γίνει μια επανεκκίνηση του κράτους με μπροστάρηδες τους νέους και τις νέες.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά και κυρίως τους νέους της περιοχής μας με κορυφαίο ζήτημα το ιδιαίτερο υψηλό ποσοστό ανεργίας που υπάρχει στην περιοχή.
Ο κ. Τσακαλίδης ενημέρωσε τον κ. Βουλευτή για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη νεολαία και ζήτησε από τον κ. Βουλευτή τη συμβολή του έτσι ώστε αυτά να γίνουν γνωστά στο Κοινοβούλιο και στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Από την πλευρά του ο κ. Βουλευτής ενημέρωσε τον Πρόεδρο για τα σημαντικά ζητήματα του νομού καθώς και για την πορεία και την πρόοδο των μεγάλων έργων υποδομής που σχεδιάζονται και υλοποιούνται στο νομό.
Ο κ. Βουλευτής ευχαρίστησε τον νέο Πρόεδρο για τη συνάντηση και δεσμεύτηκε για την στήριξη και την ουσιαστική συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ στις δράσεις της οργάνωσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)