ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Δ.Σ. ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου Γονέων και Κηδεμόνων,του Δημοτικού Σχολείου της Τοπικής Κοινότητας Ιτιάς, συνάντησε στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γεώργιος Βασιλείου και τα μέλη Ελένη Μαυρουδή και Μαρία Δούμτση.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου, το οποίο φιλοξενεί μαθητές και από γειτονικές Τοπικές Κοινότητες, ώστε να υποστηριχτεί ο τρόπος λειτουργίας τουκαι να γίνουν παρεμβάσεις στις αίθουσες της σχολικής μονάδας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού κατέγραψε τις ανάγκες της σχολικής μονάδας, είπε ότι ήδη ο Δήμος Φλώρινας ολοκληρώνει τις απαραίτητες μελέτες για τη δημοπράτηση του έργου της επισκευής των σχολικών μονάδων και στο πλαίσιο των οικονομικών του δυνατοτήτων θα προβεί σε παρεμβάσεις και στο σχολικό συγκρότημα της Τ.Κ. Ιτιάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)