Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Δ.Σ. ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου Γονέων και Κηδεμόνων,του Δημοτικού Σχολείου της Τοπικής Κοινότητας Ιτιάς, συνάντησε στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γεώργιος Βασιλείου και τα μέλη Ελένη Μαυρουδή και Μαρία Δούμτση.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου, το οποίο φιλοξενεί μαθητές και από γειτονικές Τοπικές Κοινότητες, ώστε να υποστηριχτεί ο τρόπος λειτουργίας τουκαι να γίνουν παρεμβάσεις στις αίθουσες της σχολικής μονάδας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού κατέγραψε τις ανάγκες της σχολικής μονάδας, είπε ότι ήδη ο Δήμος Φλώρινας ολοκληρώνει τις απαραίτητες μελέτες για τη δημοπράτηση του έργου της επισκευής των σχολικών μονάδων και στο πλαίσιο των οικονομικών του δυνατοτήτων θα προβεί σε παρεμβάσεις και στο σχολικό συγκρότημα της Τ.Κ. Ιτιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.