Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ: "ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ"

Ανταποκρινόμενος στη δέσμευσή του προς τους κατοίκους της Τ.Κ. Αναργύρων ότι θα τους μεταφέρει αυτοπροσώπως τα αποτελέσματα των συναντήσεων που πραγματοποίησε στην Αθήνα σχετικά με το φλέγον ζήτημα της μετεγκατάστασης του οικισμού μετά και την πρόσφατη κατολίσθηση στο γειτονικό ορυχείο, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου στην Τ.Κ. Αναργύρων, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νο Γέρου και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας της Π.Δ.Μ. κ. Ηλία Κάτανα.
Εμφανώς ικανοποιημένος από τις συναντήσεις με τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Σταθάκη και τον πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκη, διαβεβαίωσε τους κατοίκους πως όσα ειπώθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Σταθάκη στο χωριό θα γίνουν άμεσα πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.