Ε.Β.Ε."ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ"

Ο επιχειρηματικός κόσμος καλωσορίζει την παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στις εκδηλώσεις των Πρεσπείων 2017, που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Το Επιμελητήριό Φλώρινας στην προσπάθεια που καταβάλλει για την ανάπτυξη του τόπου, την ενδυνάμωση των υποδομών και της επιχειρηματικότητας με στόχο την μείωση της ανεργίας θα καταθέσει τις προτάσεις του στον Πρωθυπουργό όπως τις κατέθεσε και στο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Κοζάνη.Συγκεκριμένα:
1/Δημιουργία χερσαίου λιμένα (διαμετακομιστικού κέντρου) που θα συμβάλλει στην ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικής εξωστρέφειας.
2/ Ενδυνάμωση της ΒΙΠΕ.
3/ Ειδική φορολογική ζώνη.
4/ Άμεση σύνδεση με την Εγνατία οδό.
5/ Διαβαλκανικές και διασυνοριακές συνεργασίες.
6/ Σύσταση μεταποιητικών και συνεργατικών επιχειρήσεων.
7/ Δημιουργία ΠΟΠ προϊόντων.
8/ Ενδυνάμωση πρωτογενούς παραγωγής.
9/ Λειτουργία αρδευτικών συστημάτων στα φράγματα.
10/ Ανάπτυξη αγροτουρισμού.
11/ Επαναλειτουργία σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινας- Fyrom.
Χαιρετίζουμε την παρουσία του Πρωθυπουργού, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα ενός περήφανου λαού ο οποίος αντιστέκεται στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που έχουν βρει τον τόπο και την χώρα μας. Παράλληλα, η γεωστρατηγική θέση της Π.Ε. Φλώρινας ως Πύλη των Δυτ. Βαλκανίων πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς και πολιτικής βούλησης της Κυβέρνησης.
Το Επιμελητήριό μας θα συμμετέχει στη συνάντηση φορέων παρουσία του Πρωθυπουργού της Κυριακή 27/08/2017 πιστεύοντας σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

Φλώρινα, 24/08/2017
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ