ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ 2017

Έντονο χρώμα Φλώρινας είχε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών που έγινε στο Ολυμπιακό κέντρο Α. Λιοσίων στην Αττική. Το παρών έδωσαν οι αθλητές Σιώκης Λουκάς, και Τσαρτσιταλίδου Αγάπη, οι προπονητές sensei Κορομπίλης Γεώργιος και η senpai Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία, ο Εθνικός διαιτητής Τσαρτσιταλίδης Ηλίας και ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Τσαρτσιταλίδης Κίμων. Στον αγωνιστικό τομέα τα αποτελέσματα ήταν καλά, ο Σιώκης Λουκάς για μια ακόμη φορά ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο μετά από καταπληκτική εμφάνιση. Η Αγάπη Τσαρτσιταλίδου μετά από ένα σερί νικών έφτασε στον ημιτελικό όπου ηττήθηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια και πήγε στην διαδικασία των repassage εκεί στον τελικό έχασε και κατετάγει στη 4η .

Κορομπίλης Γεώργιος (προπονητής): Τα παιδιά πήγαν πολύ καλά στα kata ο Λουκάς έπαιξε πολύ καλά και η θέση του κρίθηκε στις λεπτομέρειες, σε μια ανάσα θα έλεγα, η Αγάπη έπαιξε πολύ δυνατά αλλά η ροή των αγώνων της έτυχε έτσι που τα τελευταία παιχνίδια τα έπαιξε συνεχόμενα με συνέπεια την κούραση που την επηρέασε και έχασε τα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια, ήταν ένα πολύ δυνατό test. Είμαι όμως ιδιαίτερα υπερήφανος για τον Ηλία και την πορεία του στην διαιτησία ήταν τόσο καλός που η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας του εμπιστεύτηκε αρκετούς μεγάλους τελικούς, συγχαρητήρια και του εύχομαι να γίνει και Παγκόσμιος διαιτητής. Η Ειρήνη-Μαρία πολύ καλή και σαν Coach, ευχαριστώ τα παιδιά μου για τις χαρές που μου χαρίζουν απλόχερα. Βέβαια να συγχαρούμε τον πρόεδρό μας και Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας που ξεχώριζε μέσα στο γήπεδο.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)