ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Με την παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντωνίου Αυγερινού, καθώς και της Τομεάρχου Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΕΕΣ κ. Παρασκευής Φελέκη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 η σεμνή Τελετή Απονομής Πτυχίων σε 26 καινούριους Εθελοντές και Εθελόντριες Νοσηλευτικής που εκπαιδεύτηκαν μέσα στο τρέχον έτος από το Τοπικό Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας. Παράλληλα απενεμήθησαν προαγωγές σε 34 παλιότερες Εθελόντριες Νοσηλευτικής για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο και τον Ερυθρό Σταυρό. Την Έναρξη της Τελετής έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κκ Θεόκλητος, ο οποίος εξήρε τον ρόλο του Ερυθρού Σταυρού για την ακριτική περιοχή της Φλώρινας. 
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Φλώρινας κ. Δημήτριος Ρίζος αναφέρθηκε στην ύψιστη αξία του Εθελοντισμού και ευχαρίστησε όσους φορείς και ιδιώτες έχουν συμπαρασταθεί στο έργο του Τοπικού Τμήματος. Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνιος Αυγερινός καλωσόρισε θερμά τους νέους Εθελοντές/ντριες, αναφέρθηκε στην προσήλωση στις 7 θεμελιώδεις αρχές του κινήματος και τόνισε τη σημασία του σεβασμού στους κανόνες προκειμένου η δραστηριοποίηση των Εθελοντών να γίνεται με σοβαρότητα και πραγματική αξία.
Η Τομεάρχης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΕΕΣ κ. Παρασκευή Φελέκη αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στη Φλώρινα εκπαιδεύονται και γίνονται Εθελοντές Νοσηλευτικής πολλοί από τους φοιτητές που σπουδάζουν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της πόλεως κι έτσι το Τμήμα της Φλώρινας εμπλουτίζει με νέο δυναμικό όλη τη χώρα, όταν οι Εθελοντές αυτοί αποφοιτήσουν και φύγουν σε άλλα Τμήματα.
Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Άρης Αριστείδου, ενώ γραπτό χαιρετισμό έστειλε ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης. Την Τελετή τίμησαν με την παρουσία τους επίσης ο Διοικητής Συντάγματος Φλώρινας, ο Πρόεδρος του ΦΣΦ «Αριστοτέλης», ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηριωτών, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και άλλοι εκπρόσωποι φορέων. 

Τα ονόματα των Εθελοντών Νοσηλευτικής της νέας τάξης 2017 είναι (με αλφαβητική σειρά): Αλεξανδρίδου Βασιλική, Αλεξίου Γεωργία, Αναστασίου Παρασκευή, Αυγουστίνου Γεωργία, Βελλιάρη Άννα, Βραγάλης Χάρης, Βρέτο Λάνι, Γεωργοπούλου Ανθούλα, Γκιοργκίνης Ιωάννης, Γρηγορίου Μιχαήλ, Δημητρίου Παρασκευή, Ζήκα Πετρούλα, Λύκου Ευαγγελία, Μακρής Γεώργιος, Μπαζοπούλου Δήμητρα, Μπάκα Χριστίνα, Ναλπαντίδου Μαρία, Παπαβασιλείου Παναγιώτα, Πετεβέ Βασιλική, Πέτρο Σοφίκα, Πίτσαρα Μαρία, Σλήφκα Σοφία, Στακινού Ιορδάνα, Τσάντη Μαρία, Τσομπάνη Ευαγγελία, Φίλη Ελένη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)