ΜΕ ΤΟΥΣ ONIRAMA ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης καθώς χιλιάδες κόσμου βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ, παρά το τσουχτερό κρύο, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Από νωρίς, ξωτικά, Αγιο-Βασιλίτσα, τάρανδοι και άλλα «κόλπα μαγικά» κράτησαν συντροφιά σε μεγάλους και παιδιά ενώ οι «Night trains» ζέσταναν το κλίμα μέχρι να φτάσει η μεγάλη ώρα. Η μεγάλη στιγμή έφτασε λίγο μετά τις 8 όταν στη σκηνή ανέβηκε το αγαπημένο μουσικό γκρουπ ONIRAMA και μαζί με το Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και τον Πρόεδρο του ΟΑΠΝ Γιάννη Ιωαννίδη, μέτρησαν αντίστροφα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ακολούθησε ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων στον ουρανό της Κοζάνης και η εντυπωσιακή συναυλία!
Σε σύντομη δήλωση του ο Δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης τόνισε πως «για 4η συνεχόμενη φορά ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κοζάνης σηματοδοτώντας την έναρξη των εκδηλώσεων μας. Εκδηλώσεις με επίκεντρο τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους. Εύχομαι τις μέρες των Χριστουγέννων να έρθουμε όλοι λίγο πιο κοντά καθώς στις δύσκολες μέρες που ζούμε το έχουμε όλοι ανάγκη.
 Άλλωστε τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αλληλεγγύης και η Κοζάνη είναι πόλη της αλληλεγγύης, ώστε να αντλήσουμε δύναμη για μια περισσότερο δημιουργική χρονιά».Οι εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης θα συνεχιστούν όλη την περίοδο των Χριστουγέννων ενώ πόλο έλξης αναμένεται να αποτελέσει το έθιμο των Μωμόγερων, το οποίο πέρυσι εγγράφηκε στον κατάλογο της UNESCO για την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)