ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ

Το Δ.Σ. του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης», απηχώντας τα συναισθήματα των μελών της μεγάλης Αριστοτελικής οικογένειας, εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για την εκδημία του Γρηγόρη Χατζηλάμπρου, του ιατρού και εμπνευσμένου Δημιουργού, του αφοσιωμένου Φλωρινιώτη, του πιστού Αριστοτελικού.Ο Γρηγόρης Χατζηλάμπρου, διετέλεσε γενικός γραμματέας, κοσμήτορας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Αριστοτέλη» (1977-1982). Στάθηκε πάντοτε - με την ενεργό συμμετοχή του, τις ιδέες, το λόγο και τα καλλιτεχνικά έργα του - πηγή έμπνευσης, σημείο εκκίνησης και πολύτιμος αρωγός του έργου του «Αριστοτέλη».
Το κύριο δημιούργημά του, το Μνημείο των 15 απαγχονισθέντων Ελλήνων πατριωτών στην Κλαδοράχη Φλώρινας είναι έργο δικής του έμπνευσης. Θα αποτελεί δε, για πάντα, σύμβολο των αγώνων και των θυσιών των παιδιών της Φλώρινας, και σύμβολο των φωτισμένων ιδεών που καλλιεργούν και παράγουν τα μυαλά των Φλωρινιωτών που αγαπούν τον τόπο μας.
Μακάρι να γεννηθούν και άλλοι Γρηγόρηδες και να υπηρετήσουν το γενικό και Συλλογικό καλό, όσο ο αείμνηστος Γρηγόρης Χατζηλάμπρου.
Ας είναι η μνήμη του αιωνία!
Το Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ.Α.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ