ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΜΕΛΙΤΗΣ, ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ

Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης στις Δ.Ε. Μελίτης, Περάσματος και Κάτω Κλεινών του Δήμου Φλώρινας» προχώρησαν η διοίκησης της ΔΕΥΑΦ και η ανάδοχος εταιρεία.Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ, Αντώνης Ζαέκης σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης υδατικών πόρων στις συγκεκριμένες δημοτικές ενότητες, το οποίο θα συλλέγει και θα επεξεργάζεται δεδομένα από τους Τοπικούς Σταθμούς Απομακρυσμένου Ελέγχου και από τους Τοπικούς Σταθμούς Ελέγχου Καταναλώσεων. Για την επίτευξη του σκοπού έχει σχεδιαστεί ένα αυτοματοποιημένο σύστημα μέτρησης για την καταγραφή του συνόλου των μετρούμενων τιμών σε 24ωρη βάση, με τηλεμετάδοση των δεδομένων και τηλεχειρισμό των αντίστοιχων συστημάτων, και θα εγκατασταθεί κατάλληλος εξοπλισμός, με δυνατότητα διασύνδεσης στο σύστημα.
Επεσήμανε δε ότι σύντομα θα ξεκινήσουν και άλλα σημαντικά έργα στο τομέα της ύδρευσης μεταξύ των οποίων και η κατασκευή Διυλιστηρίου στο Φράγμα της Τριανταφυλλιάς για την υδροδότηση όλου του Δήμου της Φλώρινας έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την έλλειψη νερού κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς αλλά και χειμερινούς μήνες.
Πήγη: www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)