ΚΑΥΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ - ΦΑΜΕΛΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (VIDEO)

Κύριε Υπουργέ, δεν μπορώ, να καταλάβω σε τι συνίσταται αυτό το παραλήρημα, που ακούσαμε προηγουμένως. Τι σχέση έχει το θέμα του Άδωνι ή «εάν κρύβουμε μέσα έναν Άδωνι» ή οτιδήποτε; Συνεχώς το επικαλείστε κι εσείς και άλλα στελέχη. Αυτή η εμμονή σας με τον Άδωνι σε τι συνίσταται; Προφανώς, επειδή έχει αποκαλύψει τις εμμονές σας και τις ιδεοληψίες σας, σας ενοχλεί. Εν πάση περιπτώσει, εάν έχετε κάτι με τον Άδωνι, όταν τον βρείτε, πέστε τα, για να σας απαντήσει ο ίδιος.Σας διαβεβαιώνω, λοιπόν, για να ξέρετε ότι εμείς οπότε μιλάμε, μιλάμε με βάση την ιδεολογία μας και το εθνικό συμφέρον. Εάν εσείς όποτε μιλάτε, έχετε μέσα σας ένα μικρό Τσίπρα, έναν μικρό Βαρουφάκη, ένα μικρό Φίλη, τότε αλλάζει. Προφανώς, από κάτι ανάλογο δικό σας εσωτερικό ορμώμενοι τα λέτε.Μιλάτε για κωλοτούμπες, εσείς που έχετε αναγάγει την κωλοτούμπα σε εθνικό σπορ; Έχουμε γίνει γνωστοί παντού με τις δικές σας κωλοτούμπες και μας μιλάτε εμάς για κωλοτούμπες;Στο τέλος-τέλος, να σας πω και κάτι άλλο; Ποιος σας έχει εσάς εξουσιοδοτήσει, να είστε τιμητές των πάντων; Όποιος δε συμφωνεί με σας είτε «είναι μικρός Άδωνις» είτε «ακροδεξιός». Ποιοι είστε εσείς; Τις δημοσκοπήσεις τις βλέπετε; Πατάτε στο έδαφος; Έχετε καταλάβει ότι έχετε ερημώσει τη χώρα, δε γίνεται κανένα έργο πουθενά και θα γίνεται και τιμητές των πάντων; Ξεπουλήσατε τα πάντα. Δεν τολμάει, να πάει ο Υπουργός Άμυνας, να καταθέσει στεφάνι στα Ίμια, ξεπουλάτε τώρα και το μακεδονικό και θα γίνεται και τιμητές; Θα μας πείτε, εάν είμαστε ακροδεξιοί ή εάν έχουμε μικρούς Άδωνις μέσα μας;
Προσγειωθείτε. Σε λίγο οι δημοσκοπήσεις θα σας δίνουν 40% διαφορά με τη Ν.Δ.. Θέλετε να αλλάξετε έργο; Να το παράξετε και μη διαστρεβλώνετε αυτά, τα οποία λέμε. Εμείς είπαμε με τον κ. Στύλιο ότι αυξάνετε τους φορείς και δεν αυξάνετε τους πόρους.
Εάν αυξάνετε και τους πόρους, τότε υπάρχει πράγματι μια αντιστοιχία κανονική, εάν δεν τους αυξάνετε, τότε υπάρχει αναντιστοιχία. Αυτό είπαμε και δεν είναι και καθόλου λαϊκίστικο. Θυμάστε αυτό που κατακρίνατε ότι κάθε χωριό και στάδιο, κάθε πόλη και πανεπιστήμιο; Εσείς αυτό κάνετε. Διαμαρτύρεται ο ένας; Πάρε και εσύ ένα φορέα διαχείρισης, πάρε και εσύ μπάρμπα, για να τα έχουμε με όλους καλά.
Δεν σας ενδιαφέρει, αν αυτά θα λειτουργήσουν, αν έχετε πόρους να τα υποστηρίξετε κ.λπ.
Θα ήθελα να πω και ένα τελευταίο, όσον αφορά στην αγαπητή Φλώρινα, για την οποία δεν είπατε τίποτα, που σας είπα ότι την έχετε ερημώσει. Δηλαδή, για τις άλλες περιοχές είναι και αντιεπιστημονικό, όπως είπατε και αντιοικολογικό και δεν διαιρείται η φύση. Τα μεγάλα τα παχιά τα λόγια. Για τη Φλώρινα, διαιρείται; Εκεί δεν είναι αντιεπιστημονικό; Εκεί με τις έξι λίμνες δεν διαιρείται η φύση και την πάτε στη μία λίμνη της Καστοριάς; Εγώ δεν έχω τίποτα με την Καστοριά, με τη δική σας τη λαθεμένη κρίση έχω πρόβλημα, διότι υπηρετεί τις σκοπιμότητες μέχρι και στο τελευταίο θέμα, ξεκινώντας από το Μακεδονικό και καταλήγοντας ακόμη και στην επιτροπή έδρας ενός φορέα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)