ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΓΛΑΣ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ

Τους Πανελλήνιους και Διεθνείς Αγώνες Αλπικού Σκι προκήρυξε ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας. Στους αγώνες θα συμμετέχουν οι κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών, Νεανίδων, από όλους τους Συλλόγους της χώρας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου το τριήμερο 23, 24 και 25 Μαρτίου. Επίσης στις 24/3 ο ΣΟΧ Φλώρινας θα φιλοξενήσει και την ετήσια γενική συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Λύγκος. Οι αγώνες περιλαμβάνουν ένα αγώνισμα Τεχνικής Κατάβασης στις 23/3, ένα Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης στις 24/3 τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην πίστα Νικόλαος Κασομούλης (Πισοδέρι) και το παράλληλο ομαδικό στις 25/3 όπου μπορούν να συμμετέχουν και αθλητές της κατηγορίας Π2-Κ2, που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Ήρα (Κεντρική). Ακόμα την ίδια μέρα και στην ίδια πίστα θα πραγματοποιηθεί και το εξ αναβολής παράλληλο της κατηγορίας Παιδων ΙΙ – Κορασίδων ΙΙ.
Οι συμμετοχές αθλητών αναμένεται να ξεπεράσουν τις 120. Ο ΣΟΧ Φλώρινας προσκαλεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου όλους τους φίλους του Σκι, για να θαυμάσουν τον πιο συναρπαστικό αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Χιονοδρομίας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)