Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΚΕΛΛΗΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


Την Τετάρτη 11/04/2018 υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου, προϋπολογισμού 1.129.032,26 €,  «Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Κέλλης» μεταξύ του Δήμου Αμυνταίου και της συμβαλλόμενης εταιρείας ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΤΕΕ, παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννη Νάτση, της Δ/ντριας Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος, Προγραμματισμού & Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Αναστασίας Αλληλόμη και του εκπροσώπου της ανωτέρω εταιρείας.

Το πολύ σημαντικό έργο του εξ ολοκλήρου νέου δικτύου ύδρευσης μήκους 12.220,9  m θα συμβάλλει στην αποφυγή και εξάλειψη των βλαβών και ως εκ τούτου στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Ειδικότερα για το Εσωτερικό δίκτυο της Τ.Κ. Κέλλης θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υδροδότησης που έχει απασχολήσει και προβληματίσει ιδιαίτερα την σημερινή δημοτική αρχή, ένα πρόβλημα δεκαετιών που ταλαιπωρεί τον οικισμό. Επιπρόσθετα το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης θα αποτελείται από τελευταίας «γενιάς» πιστοποιημένες σωληνώσεις βάσει διεθνών προτύπων ώστε να εγγυάται η ποιότητα του πόσιμου ύδατος που καταναλώνουν οι κάτοικοι της ορεινής Τ.Κ. Κέλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.