ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΕΝ ΦΛΩΡΙΝΗ "Η ΕΛΠΙΣ"

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ» με την αναγγελία του ξαφνικού θανάτου της Μοναστηριώτισσας και μεγάλης ευεργέτιδας του Συνδέσμου μας Κωνσταντίνας (Νίνας) Ρεσέγκου, συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση και αποφάσισε τα εξής:
- Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά στους οικείους της εκλιπούσης
- Να παραβρεθεί το Δ.Σ. του Συνδέσμου στην εξόδιο ακολουθία
- Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο
Η αγαπημένη μας Κωνσταντίνα (Νίνα) Ρεσέγκου υπήρξε ενεργό και δραστήριο μέλος του Συνδέσμου μέχρι και την τελευταία στιγμή. Η καρδιά της χτυπούσε δυνατά για το αλησμόνητο Μοναστήρι, χτυπούσε δυνατά για τον Σύνδεσμο μας. Ανακηρύχτηκε «Μεγάλη ευεργέτισσα» του Συνδέσμου, αφού η προσφορά της ήταν συνεχής, καθοριστική και ανεκτίμητη. Παρούσα πάντα σε όλες τις εκδηλώσεις, παρούσα και στην τελευταία εκδήλωση μας για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, πριν λίγο καιρό, παρά τα χρόνια που βάραιναν στην περήφανη πλάτη της. Χαρακτηριστική Μοναστηριώτισσα, πάντα χαμογελαστή, εξέπεμπε πάντα μια μοναδική ευγένεια και «αρχοντιά» γύρω της. Αγαπητή στην κοινωνία της Φλώρινας, αφού πάντα είχε να πει μια καλή κουβέντα για όλους, να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει τον συνάνθρωπο της.
Θα την θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό για το χαμόγελο της, τις ιστορίες που μας διηγιόταν με συγκίνηση και για τα μέγιστα που προσέφερε στον Σύνδεσμο μας και στην κοινωνία της Φλώρινας. Το Δ.Σ. υπόσχεται να συνεχίσει με σθένος και πίστη στην μνήμη της αγαπημένης «Κυρίας Νίνας» το έργο που αυτή οραματίστηκε και πάντα φρόντιζε να στηρίζει.
Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Νίνα.
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας







Σωτήρης Θ. Βόσδου Μιχάλης Ε. Χάτζιος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)