Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΞΑΝΘΗ ΠΟΛΙΣ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Τη μαγεία του Φεστιβάλ ''Ξάνθη Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων'' έζησαν για δεύτερη χρονιά οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου στη γενέτειρα του Μάνου Χατζιδάκι, δίνοντας τη δική τους συναυλία και συμμετέχοντας στην τελική συναυλία μαζί με άλλα 17 Μουσικά Σχολεία από όλη την Ελλάδα και τη Ρουμανία.
Η πραγματικά εκπαιδευτική εκδρομή, γεμάτη βιωματικά εργαστήρια, πρόβες, παρακολούθηση άλλων σχολείων και συναναστροφή, ταξίδεψε τα παιδιά των μουσικών σχολείων στη μουσική παράδοση των λαών της Μεσογείου, της Ελλάδας, της Μ. Ασίας, της Κύπρου, της Κάτω Ιταλίας, της Ισπανίας. Συγχαρητήρια και πολλά ''ευχαριστώ'' στους εμπνευστές, τους συντελεστές και κυρίως στα παιδιά που ήταν η ψυχή αυτής της προσπάθειας και στους δασκάλους που τα καθοδήγησαν.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.