Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Η ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στον Πανελλήνιο Αγώνα Σκοποβολής IPSC Λειόκανων Όπλων (Shotgun) έτους 2018, ο οποίος διεξήχθη στα Ιωάννινα στις 28-29/4/2018από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και τον ΑθλητικόΌμιλο Ιωαννίνων «BUDO». Η ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΉ Αθλητική Λέσχη Φλώρινας, ξεπέρασε τα όρια και ξεχώρισε, αυτή την φορά, στο λειόκανο τυφέκιο, με τρεις (3) Πανελλήνιες διακρίσεις. Συγκεκριμένα: Ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας μετά από συστηματική προπόνηση αντιμετώπισε μεγάλους αθλητές της κατηγορίας STANDARDMANUALκαι κατέκτησε την 3η θέση.
Ακολουθώντας τις προπονητικές οδηγίες του Μούλελη Ηλία, ο μικρός σε ηλικία Στέργιος Βασιλειάδης ξεδίπλωσε το ταλέντο του για πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση και ανέβηκε κι αυτός στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην υποκατηγορία OPENJUNIOR, ενώ η επίσης μικρή Αντωνία Κροκαροπούλου συμπλήρωσε τη συλλογή των χάλκινων μεταλλίων κερδίζοντας την τρίτη θέση στην υποκατηγορίαLADIE’S.

Hβραχύχρονη παρουσία της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας παρουσιάζει σταθερά ανοδικά βήματα στον χώρο της Σκοποβολής και οι προβλέψεις για το μέλλον είναι αισιόδοξες καθώς μετά το άθλημα της Πρακτικής Σκοποβολήςκαι το λειόκανο (shotgun), αναμένεται να ξεκινήσουν οι προπονήσεις στο αεροβόλο σταθερού στόχου. Σκοπός του Διοικητικού Συμβουλίου, του προπονητή και των αθλητών της Λέσχη μας είναι να καταξιωθεί το άθλημα στην περιοχή μας και να δώσει την ευκαιρία σε νέους που αγαπούν την αθλητική σκοποβολή να διακριθούν και να μεταδώσουν με τη σειρά τους το άθλημα.

 Οι ανακοινώσεις μας και η γνωστοποίηση των δραστηριοτήτων μας, πάντα με σεβασμό στους αναγνώστες και ευγνωμοσύνη στα μέσα που μας φιλοξενούν, έχουν ως μοναδικό στόχο την ελάχιστη τιμητική προσφορά στους αθλητές μας που καταθέτουν ψυχικά αποθέματα για να κάνουν γνωστή την Φλώρινα σε όλη την Ελλάδα.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Στάιος

https://salflorinas.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.