ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΨΟΓΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Πολλές φορές και για πολύ σοβαρούς λόγους, έχουμε επικαλεστεί τον επαγγελματισμό και την άκρατη υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ. Τους εργαζόμενους που υπό δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες δεν φείδονται προσπαθειών και κόπων, προκειμένου να επιτελέσουν τα έργο τους στο ακέραιο.
Ο Σπάρτακος εκφράζει την βεβαιότητά του ότι αυτός ακριβώς ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα είναι και οι λόγοι που δεν έλαβε χειρότερες διαστάσεις η φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στον κύριο μετασχηματιστή της μονάδας 4 του ΑΗΣ Καρδιάς. Το γεγονός ότι το προσωπικό της βάρδιας αντιλήφθηκε εγκαίρως το συμβάν, ο τρόπος με τον οποίο (μαζί με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής) διαχειρίστηκαν το περιστατικό κατά την εκδήλωσή του αλλά και στη συνέχεια, αποδεικνύουν πολλά πράγματα. Άπαντες είναι άξιοι συγχαρητηρίων και σίγουρα αποτελούν λαμπρό παράδειγμα επαγγελματικής λειτουργίας.
Ευτυχώς οι συνέπειες της φωτιάς «περιορίστηκαν» σε ζημίες του μετασχηματιστή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μονάδα αναμένεται να ξαναμπεί στο σύστημα περίπου στα τέλη του μήνα. Την ίδια ώρα θα αναμένουμε το πόρισμα για τους λόγους που οδήγησαν στο εν λόγω συμβάν.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)