ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Φλώρινας, έχοντας υπόψη το υπ’ αριθ. 2234/142599/19-10-2018 έγγραφο του ΥΠΑΑΤ, ανακοινώνει στους κατόχους εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και χοίρων της ΠΕ Φλώρινας την υποχρέωση ετήσιας απογραφής του ζωικού τους κεφαλαίου και συγκεκριμένα:
Για τα αιγοπρόβατα η απογραφή διενεργείται το διάστημα των μηνών Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2018.
Για τους χοίρους, η απογραφή διενεργείται εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2018.
Η παραπάνω υποχρέωση αφορά όλους τους αιγοπροβατοτρόφους και χοιροτρόφους που δεν έχουν υποβάλλει αίτηση διακοπής λειτουργίας της εκμετάλλευσής τους, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών που συγκυριακά δεν κατέχουν ζωικό κεφάλαιο κατά την περίοδο της απογραφής, ωστόσο δεν έχουν διακόψει, με αίτησή τους, τη λειτουργία της εκμετάλλευσής τους.
Σε περίπτωση υπέρβασης της παραπάνω ημερομηνίας, ενδέχεται να υπάρξουν επιπτώσεις στην καταβολή των επιδοτήσεων.
Η ετήσια απογραφή αιγοπροβάτων και χοίρων, μπορεί να διενεργηθεί:
α) με προσέλευσή τους στα αρμόδια Κτηνιατρικά Γραφεία,
β) με τη χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (www.minagric.gr) επιλέγοντας «Ψηφιακές Υπηρεσίες» και στη συνέχεια το σχετικό μενού, στο ίδιο χρονικό διάστημα, ακολουθώντας κατά βήμα τις οδηγίες που διατίθενται.
Επισημαίνεται ότι τα Μητρώα Εκμεταλλεύσεων όλων των κτηνοτρόφων, θα πρέπει να συμπληρωθούν από τους κατόχους τους, χειρόγραφα, ακόμα και στην περίπτωση ψηφιακής υποβολής της απογραφής.
ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)