Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΟΡΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

«Είμαστε υποχρεωμένοι ως χώρα να προχωρήσουμε στην επαναχάραξη του χάρτη των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών καθώς πρέπει να συμμορφωθούμε στον ευρωπαϊκό κανονισμό» ανέφερε σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ Φλώρινας η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου. Είπε ακόμα πως πρόθεση του Υπουργείου είναι να διορθωθούν οι αδικίες που έχουν γίνει σε κάποιες περιοχές με τον επαναπροσδιορισμό των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών και να αρθούν όλες οι αδικίες όπως για τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα για την Φλώρινα και το Αμύνταιο που εξαιρούνται.
Πηγή: www.ert.gr/news/florina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.