ΣΗΜΑΝΣΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ "ΚΑΝΩΝ"

Η σύνδεση των τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων με τις ορθόδοξες κοινότητες και τα οφέλη από την σύνδεση αυτή παρουσιάστηκαν σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΒΕ Φλώρινας σε συνεργασία με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και το Κέντρο Απονομής Σήματος Μοναστηριακών Προϊόντων & Προϊόντων Μικρών Παραγωγών ‘’ΚΑΝΩΝ’.
Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης αναφέρθηκε στη σημαντικότητα να ενταχθούν τα τοπικά προϊόντα της Φλώρινας στα Μοναστηριακά προϊόντα για να προωθηθούν σε όλο το κόσμο όπου υπάρχουν ορθόδοξες κοινότητες. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΒEΕ κ. Γ.Καββαθάς επεσήμανε τη σπουδαιότητα προώθησης των παραδοσιακών προϊόντων της περιοχής με την ένδειξη ΚΑΝΩΝ που θα τα κάνουν ευρέως γνωστά σε όλο το κόσμο φεύγοντας από τα στενά όρια της χώρας μας και των ευρωπαϊκών χωρών.
Πηγή: www.ert.gr/news/flroina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)