Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Με τη συμμετοχή των συνδικαλιστικών σωματείων των εργαζομένων, συνταξιούχων και ΑΜΕΑ πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας συγκέντρωση με αφορμή τη σημερινή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου "με τη σημερινή μας κινητοποίηση διεκδικούμε εργασία για όλους, συλλογικές συμβάσεις, καθολική κοινωνική πρόνοια, ακατάσχετη πρώτη κατοικία και κατάργηση της φοροεπιδρομής στα λαϊκά στρώματα".

 Παρόμοια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το ΠΑΜΕ στη κεντρική πλατεία της Φλώρινας με σύνθημα μεταξύ άλλων "ήρθε η ώρα οι εργαζόμενοι να βγουν στο προσκήνιο, εδώ και τώρα αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές και αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ".
Πηγή:www.ert.gr/news/flroina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.