ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ξεκίνησε ξανά η κανονική λειτουργία του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου Φλώρινας. Ο Δήμος μας καινοτομώντας και πάλι υποστηρίζει την χρήση των ποδηλάτων ως εναλλακτικών μέσων κυκλοφορίας, που είναι φιλικά στο περιβάλλον, με μηδενική ρύπανση, εξυπηρετούν στη μετακίνηση και ωφελούν ως άσκηση τους ποδηλάτες.Σε λειτουργία βρίσκονται όλοι οι σταθμοί ποδηλάτων, πλην ΟΣΕ και 1ου ΓΕΛ.
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο χάρτης των συστημάτων βρίσκεται εδώ: https://florina.cyclopolis.gr/index.php/el/stations-el
Επίσης, σας ενημερώνουμε έχει επανενεργοποιηθεί κάθε συνδρομή που είχε γίνει κατά τα προηγούμενα χρόνια λειτουργίας και θα παραμείνει ενεργή έως και τις 21 Ιουλίου 2019.
Για όσους επιθυμούν να κάνουν νέα συνδρομή, η εγγραφή γίνεται:
μέσω υπολογιστή: https://florina.cyclopolis.gr/index.php/el/sign-up-register-el
μέσω κινητού: https://m.cyclopolis.gr/
Σας ευχόμαστε να αξιοποιήσετε την δυνατότητα αυτή που παρέχεται από τον Δήμο Φλώρινας σε όλους τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες, να χρησιμοποιήσετε τα ποδήλατα, είτε για την εξυπηρέτησή σας είτε για την ψυχαγωγία και την άθλησή σας, και, τέλος, σας παρακαλούμε για την προσεκτική χρήση του όλου συστήματος (ποδήλατα, βάσεις στάθμευσης, ηλεκτρονικοί σταθμοί), το οποίο αποτελεί περιουσία όλων μας.
Για τη Δημοτική αρχή
Όλγα Μούσιου Μυλωνά
Αντιδήμαρχος Φλώρινας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)