Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΕΤΗΣ ΠΕΡΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟΦ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Τους τέσσερις νεαρούς αθλητές/τριες του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, Άγγελο Αντωνιάδη (Δίαθλο), Νεφέλη Τίτα (Δίαθλο), Σπύρο Παπαδόπουλο (Δρ. Αντοχής) και Έλενα Ιωάννου (Δρ. Αντοχής) στο πολιτικό γραφείο Φλώρινας με αφορμή την πρόκριση για συμμετοχή τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων της Λωζάνης 2020.υποδέχτηκε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών Πέτη Πέρκα.Αφού συζήτησε και ενημερώθηκε για τις θυσίες, την προσπάθεια αλλά και την καθοδήγηση που είχαν από τον προπονητή τους και τους γονείς τους, εξέθεσαν όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη και ανάδειξη του αθλήματος στην περιοχή. δεσμεύτηκε να κινήσει όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ώστε να στηριχτεί η προσπάθειά τους και να τεθούν οι βάσεις για σύγχρονες εγκαταστάσεις, που αρμόζουν σε περιοχή που αναδεικνύει αθλητές αυτού του βεληνεκούς. 

Τέλος, αφού συνεχάρη για άλλη μια φορά τους αθλητές και τον προπονητή, δήλωσε: «Έχετε ήδη κερδίσει πολλά μετάλλια και όλη αυτή η προσπάθειά σας σφυρηλατεί χαρακτήρα, που σημαίνει ότι στη ζωή σας όταν αγαπάτε κάτι και έχετε όραμα, με δουλειά και αγώνα θα πετύχετε τον στόχο σας. Άλλωστε, σύμφωνα με τον Προυστ: Τα μολονότι είναι παραγνωρισμένα επειδή…δηλαδή, όταν ένας άνθρωπος προσφέρει ενέργεια και χρόνο σε έναν τομέα της ζωής του, δεν σημαίνει ότι υστερεί σε άλλους τομείς αλλά αντιθέτως, θα πετύχει και στους υπόλοιπους…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.