ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΕΤΗΣ ΠΕΡΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟΦ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Τους τέσσερις νεαρούς αθλητές/τριες του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, Άγγελο Αντωνιάδη (Δίαθλο), Νεφέλη Τίτα (Δίαθλο), Σπύρο Παπαδόπουλο (Δρ. Αντοχής) και Έλενα Ιωάννου (Δρ. Αντοχής) στο πολιτικό γραφείο Φλώρινας με αφορμή την πρόκριση για συμμετοχή τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων της Λωζάνης 2020.υποδέχτηκε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών Πέτη Πέρκα.Αφού συζήτησε και ενημερώθηκε για τις θυσίες, την προσπάθεια αλλά και την καθοδήγηση που είχαν από τον προπονητή τους και τους γονείς τους, εξέθεσαν όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη και ανάδειξη του αθλήματος στην περιοχή. δεσμεύτηκε να κινήσει όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ώστε να στηριχτεί η προσπάθειά τους και να τεθούν οι βάσεις για σύγχρονες εγκαταστάσεις, που αρμόζουν σε περιοχή που αναδεικνύει αθλητές αυτού του βεληνεκούς. 

Τέλος, αφού συνεχάρη για άλλη μια φορά τους αθλητές και τον προπονητή, δήλωσε: «Έχετε ήδη κερδίσει πολλά μετάλλια και όλη αυτή η προσπάθειά σας σφυρηλατεί χαρακτήρα, που σημαίνει ότι στη ζωή σας όταν αγαπάτε κάτι και έχετε όραμα, με δουλειά και αγώνα θα πετύχετε τον στόχο σας. Άλλωστε, σύμφωνα με τον Προυστ: Τα μολονότι είναι παραγνωρισμένα επειδή…δηλαδή, όταν ένας άνθρωπος προσφέρει ενέργεια και χρόνο σε έναν τομέα της ζωής του, δεν σημαίνει ότι υστερεί σε άλλους τομείς αλλά αντιθέτως, θα πετύχει και στους υπόλοιπους…».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ