ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ 2022 ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΜΜΟΧΩΡΙ-ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Μέχρι  τέλος του 2022 θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να μπορεί να δημοπρατηθεί το έργο του κάθετου άξονα Φλώρινας -Πτολεμαίδας στο κομμάτι Αμμοχώρι – Ξινό Νερό όπως ανέφερε η υπεύθυνη της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η επιλογή της τελικής διαδρομής που θα προωθηθεί προκειμένου να ολοκληρωθεί η μελέτη και να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.
Σε δηλώσεις του ο κ. Κασαπίδης τόνισε ότι  “μπαίνουμε στην τελική ευθεία των μεγάλων οδικών έργων που αφορούν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ειδικά την Φλώρινα. Απομένει μία ακόμα τεχνική συνάντηση και κάποιες διευθετήσεις από το Υπουργείο Ενέργειας ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Έχουμε συγκεκριμένη πρόταση που μας δίνει το δικαίωμα να ευελπιστούμε για ένα πολύ καλό έργο, μία νέα χάραξη που θα δώσει με ασφάλεια και σιγουριά έναν νέο δρόμο για τη Φλώρινα".
Πηγή:www.ert.gr/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)