ΠΑΡΑΛΑΒΗ 8 ΝΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με 8 νέα περιπολικά εξοπλίστηκε ο στόλος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, τα οποία θα καλύψουν βασικές ανάγκες των υπηρεσιών τγς Αστυνομικής διεύθυνσης.Τα οχήματα, τύπου Nissan Qashqai, παρουσιάστηκαν επίσημα από τα στελέχη της Διεύθυνσης και όπως είπε ο Α’ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Φλώρινας, Παναγιώτης Γεωργιάδης τα 4 ενίσχυσαν το τμήμα Τροχαίας Φλώρινας, 2 το Α.Τ. Αμυνταίου, 1 το Α.Τ. Βεύης και 1 το Α.Τ. Πρεσπών. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η παραλαβή δύο ακόμα οχημάτων, τύπου Citroen Jumber 9 θέσεων.
Σε δήλωση του ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Παναγιώτης Γεωργιάδης «με την ενσωμάτωση των προαναφερομένων οχημάτων θα εμπεδωθεί περισσότερο το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών του νομού μας, καθώς επίσης θα αναβαθμιστεί το περιβάλλον εργασίας των αστυνομικών την υπηρεσίας μας. Επίσης, θα λειτουργήσει (η ενσωμάτωση) προληπτικά και αποτρεπτικά κατά της εγκληματικότητας, που είναι ο βασικός στόχος της υπηρεσίας μας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)