ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του Ερυθρού Σταυρού θέλει να ευχαριστήσει θερμά την κ. Ελένη Αλεξανδρίδου, Γενική Ιατρό του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου, για την εμπεριστατωμένη εισήγησή της και την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά του.Η εισηγήτρια, Υπεύθυνη του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου, δεν περιορίστηκε μόνο στην αναγκαιότητα διακοπής της βλαβερής συνήθειας του καπνίσματος, αλλά, κυρίως, παρουσίασε μία εξαιρετικά αισιόδοξη προοπτική, βασισμένη σε ερευνητικά δεδομένα, για όσους και όσες έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. 
Μετά την ομιλία τέθηκε πλήθος ερωτήσεων από το κοινό, το οποίο έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες που παρέχει το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος.Η επιμορφωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων στις 10 Φεβρουαρίου 2020.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)