Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ AΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ.

Απέναντι στην προώθηση των σχεδιασμών της απολιγνιτοποίησης από κυβέρνηση –ΕΕ- πράσινων επιχειρηματιών, το Συντονιστικό Εργατικών Σωματείων και Φορέων Δυτικής Μακεδονίας ενημέρωσε για τις επιπτώσεις σε βάρος του λαού από αυτό το σχέδιο, οργάνωσε
κινητοποιήσεις, μπήκε μπροστά ώστε ο λαός της περιοχής μας να εκφράσει την αντίδραση και αντίσταση του, να στείλει τα πρώτα μηνύματα πως δεν αποδεχόμαστε την απολιγνιτοποίηση.
Για να καθορίσουμε και να οργανώσουμε τα επόμενα βήματα μας καλούμε σε σύσκεψη την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 7:00μμ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.
Καλούμε τα σωματεία των εργαζόμενων, τους συλλόγους των επαγγελματιών και άλλους φορείς να συμμετέχουν και να στηρίξουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στην απολιγνιτοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.