Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΚΛΑΔΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Το πρόγραμμα «Διαχείρισης Κρίσης στον Ξενοδοχειακό κλάδο της Δυτικής Μακεδονίας», για τα καταλύματα και τις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής, που υλοποιεί η Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, παρουσίασε στους Δήμους Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας. 
Σκοπός της Εταιρίας, όπως υπογράμμισε η υπεύθυνη της Εταιρείας κα. Θεοδώρου, είναι η κατάρτιση των ξενοδόχων και των ιδιοκτητών καταλυμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες εσόδων αλλά και να προετοιμαστούν για τις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις στον τομέα της φιλοξενίας.
Επισήμανε ότι σε συνεργασία με τις Αντιπεριφέρειες Κοινωνικής Ανάπτυξης&Μέριμνας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης θα οργανωθούν ενημερωτικά σεμινάρια ώστε να καλυφθούν οι ξενοδόχοι και στον υγειονομικό τομέα όσον αφορά στα Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων θα λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού(COVID-19).

Και προσκάλεσε τους ενδιαφερόμενους να κάνουν εγγραφή στο παρακάτω link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIQennueO6MdhJXgKgLQ64hZBSHmFTQHAVAPhBYlgxKIKl1g/viewform

(Πληροφορίες Γαργάλα Νίκη τηλ.2467350229)

Οι ξενοδοχο-επιχειρηματίες,εξέφρασαν την αγωνία τους για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων λόγω των επιπτώσεων κορωνοϊού (COVID-19) και ζήτησαν να τους δοθούν τα κίνητρα και τα εργαλεία, που απαιτούνται για την επανεκκίνηση του κλάδου, με κυριότερα:
Την έκπτωση στα πάγια έξοδα (ρεύμα, νερό και θέρμανση)
Την τόνωση της ρευστότητας υπο μορφή επιδοτήσεων
Την ενίσχυση της εξωστρέφειας με την κατασκευή οδικών αξόνων
Την ανάδειξη της περιοχής μέσω των διαφημίσεων
Τη διευθέτηση των προβλημάτων στον χώρο της πνευματικής ιδιοκτησίας
Και την απλούστευση της γραφειοκρατίας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής:
Συγκριτικοί Πίνακες
Επικοινωνία
Στρατηγική
Ακυρώσεις και Όροι
Πακέτα και Προσφορές
Μάρκετινγκ
Distribution/Κανάλια Διανομής
Tips/Συμβουλές
Συμβουλευτική ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.