Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου με τίτλο "Ασφαλτοστρώσεις οδών, κατασκευή τοιχείων αντιστήριξης και περιφράξεων Δήμου Φλώρινας" μεταξύ του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας "Πυραμίς" κ. Παύλου Παντζαρτζίδη.

Το έργο αφορά σε:

1. εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοστρώσεων δημοτικών οδών, η συντήρηση των οποίων ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου Φλώρινας. Οι εργασίες που προβλέπονται αφορούν σε εκσκαφές, κατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτοταπήτων, καθώς και σε εργασίες προσαρμογής των φρεατίων Ο.Κ.Ω. στην τελική στάθμη των οδών.

2. κατασκευή τεχνικών έργων τοιχείων αντιστήριξης και περιφράξεων άμεσης προτεραιότητας στην πόλη και σε κοινότητες του Δήμου.

Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Νικόλαος Δούμτσης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρης Παπαναστασίου και ο μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Κουγιουμτζόγλου.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, αφού ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους στο έργο, τόνισε: "Ως δημοτική αρχή, πιστοί στις εξαγγελίες μας προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς τα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.