Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΕΤΗΣ ΠΕΡΚΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στο πλαίσιο των συνεργασιών, του ανοιχτού δίαυλου επικοινωνίας, η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πέρκα, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φλώρινας μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Σ. Σαπαλίδη, το Σάββατο 04 Ιουλίου 2020.
Στην εξαιρετική κουβέντα, τέθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα της περιοχής μας και όσα ζητήματα προκύπτουν από την βίαιη απολιγνιτοποίηση της Δυτικής Μακεδονίας.
Συνοπτικά, αναλύθηκε η μεγάλη πρόκληση της μεταλιγνιτικής εποχής, η αναγκαιότητα συνεννόησης για την υλοποίηση ενός σοβαρού σχεδίου που θα εμπλέκει τους θεσμούς, τους εκπροσώπους, τις επιχειρήσεις και την τοπική κοινωνία. Συζητήθηκαν προτάσεις για τις μεταφορές, διαμετακομιστικό κέντρο, νέο βιομηχανικό πάρκο και συνδέσεις σιδηροδρόμων που θα φέρουν την Φλώρινα στο επίκεντρο της σύνδεσης της χώρας με τα Δυτικά Βαλκάνια.
Στο τέλος αυτού του σοβαρού διαλόγου, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη συνέχεια των επαφών τους, την ανταλλαγή των προτάσεων τους και τη διαρκή συνεργασία ώστε να συμβάλλουν όλοι στην ανάδειξη και χρήση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, την ανάδειξή της και συνεχή υποστήριξή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.