ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, είχε συνάντηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) κ. Δημήτρη Σκάλκο, καθώς και με την ειδική Γραμματέα Διαρθρωτικών Προγραμμάτων κα Νίκη Δανδόλου.

Έγινε ενδελεχής ενημέρωση και των δύο από το βουλευτή σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Νομό Φλώρινας, κατά προτεραιότητα σε σχέση με την απολιγνιτοποίηση, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη και την πολύχρονη οικονομική κρίση που προηγήθηκε, αλλά και αυτής που δημιουργήθηκε από την πρόσφατη πανδημία.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την οικονομική αιμορραγία λόγω γειτνίασης με τη FYROM, δημιουργούν μια πολύ δύσκολη κατάσταση στο νόμο, ο οποίος κυριολεκτικά και μεταφορικά ασφυκτιά. Τόσο ο ΓΓ κ. Σκάλκος όσο και η ΕΓ κα Δανδόλου δεσμεύτηκαν στην εξεύρεση πόρων για τη χρηματοδότηση μελετών, αλλά και έργων που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)