ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών και φίλων Ν. Φλώρινας για τη διετία 2020 – 2022 σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού του συλλόγου.Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία, την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 σε αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας, όπου φιλοξενείται το γραφείο του Συλλόγου. Στην Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική) έγινε λεπτομερής αναφορά στις δράσεις του Συλλόγου κατά τη διετία 2018 – 2020, από την πρόεδρο κα Οικονόμου Αγαθή. Επίσης η πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για την προσφορά τους στο Σύλλογο και την άψογη συνεργασία. Ακολούθησε ο Οικονομικός απολογισμός από την ταμία του Συλλόγου κα Τσακνάκη Δέσποινα. Μετά την Έκθεση Οικονομικού Ελέγχου από τον πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής κον Σκριάπα Κων/νο, το σώμα ενέκρινε τον Οικονομικό απολογισμό και προχώρησε σε ψηφοφορία.
Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, μετά από πρόσκληση της πλειοψηφείσας συμβούλου κας Οικονόμου Αγαθής προς τα εκλεγέντα μέλη, έγινε συνεδρίαση και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. για την διετία 2020 – 2022 ως εξής:
Οικονόμου Αγαθή Πρόεδρος
Οικονόμου Νικόλαος Αντιπρόεδρος
Θεοχάρη Μαρία Ταμίας
Ιωάννου Στεργιαννή (Στέλλα) Μέλος
Τσακνάκη Δέσποινα Γραμματέας
Αναπληρωματικά Μέλη
Αλεξίου Νικόλαος
Μουλιώτα Αρετή
Μανίκα Δέσποινα
Ελεγκτική Επιτροπή
Κλεισιάρης Χρήστος
Σκριάπας Κων/νος
Κατσινέλη Ελένη

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος Οικονόμου Αγαθή

Η γραμματέας Τσακνάκη Δέσποινα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)