ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας συνεχίζει τις δράσεις σε σχέση με την πανδημία Covid19, ανταποκρινόμενο και σε αιτήματα συνδρομής των Δομών Υγείας του Νομού.
Κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου ΕΕΣ δρ. Αντωνίου Αυγερινού η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Τμήματος ξεκίνησε την υποστήριξη υποδοχής και επιτήρησης των προληπτικών μέτρων ασφαλείας για τους προσερχόμενους στις Δομές Υγείας.
Συγκεκριμένα από τις 18 Μαΐου 2020 και υπό την επίβλεψη της Νοσηλεύτριας κ. Ειρήνης Θεολογίδου-μέλους Δ.Σ. του Τμήματος, Εθελόντριες του Τομέα Υγείας βρίσκονται στην είσοδο του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου κατά τις ώρες αιχμής, ενημερώνοντας και εξυπηρετώντας τους πολίτες ώστε να τηρούνται οι αναγκαίοι όροι (αποστάσεις, μάσκες κτλ).
Επίσης από τις 26 Μαΐου 2020 η Προϊσταμένη κ. Ειρήνη Γρατσία και Εθελόντριες-ντές του Τομέα Υγείας καλύπτουν σε βάρδιες την λειτουργία του ειδικού περιπτέρου υποδοχής του Γεν. Νοσοκομείου Φλώρινας, διενεργώντας θερμομέτρηση όλων των εισερχομένων και επιβλέποντας την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας. Επιπλέον ενημερώνουν τους πολίτες και ρυθμίζουν την εισροή των περιστατικών και των συνοδών, ώστε να αποτρέπεται ο συνωστισμός στο εσωτερικό του Νοσοκομείου.Με τις παραπάνω δράσεις επιχειρείται η ανακούφιση του προσωπικού των Δομών Υγείας, οι οποίες κάλυψαν με αποκλειστικά δικές τους δυνάμεις την περίοδο αιχμής της πανδημίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)