ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Με τάξη του  1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας, συνδέθηκε η Υπουργός Παιδείας  Νίκη Κεραμέως και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κα.Γκίκα. Η Υπουργός συζήτησε με τα  παιδιά του τμήματος Γ’ Νοσηλευτών και την φιλόλογο κ. Χατζητύπη Φανή ακούγοντας τα με ιδιαίτερη προσοχή. Κατά τη διάρκεια μιας διδακτικής ώρας εξελίχθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση. Η παρουσία των μαθητών, οι οποίοι με πολύ ευγενικό τρόπο έθεσαν τα προβλήματα που τους απασχολούσαν. 

Σύμφωνα με την Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ κα Μακατσωρη τα παιδιά έθεσαν στην Υπουργό  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην τηλεκπαίδευση και άλλα σημαντικά θέματα που τους απασχολούν, όπως αύξηση του ποσοστού για εισαγωγή στα Πολυτεχνεία, Ιατρικές, Πανεπιστήμια, Στρατιωτικές σχολές, για την μείωση της ύλης των Πανελλαδικών εξετάσεων λόγω της πανδημίας, για το ποσοστό εισαγωγής των αθλητών στα Πανεπιστήμια, κ.λ.π.


Η κ. Χατζητύπη ανέφερε στην υπουργό όλον τον αγώνα και την προσπάθεια που κάνουμε, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, για να έχουμε αυτό το καλό αποτέλεσμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ