Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Την πρώτη του δράση διοργανώνει το νεοσυσταθέν Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και την ανταπόκριση των πολιτών.

Οι τεράστιες ανάγκες για αίμα στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, οδήγησαν στην απόφαση για τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020, από τις 9 το πρωί και μέχρι τη 1 το μεσημέρι, στον χώρο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια) – Δημοτική Αγορά 70 (πρώην ΚΕΠ), με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Παρακαλούνται όσοι συνδημότες μας επιθυμούν να προσφέρουν λίγο από τον χρόνο τους και να στηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.