Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ι. ΚΙΟΣΕΣ : "ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ"

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, με αφορμή την σημερινή ημέρα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, επανεκκίνησης του λιανεμπορίου, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα.
«Η Πανδημία με τα σημερινά δεδομένα βρίσκεται σε ύφεση. Έπειτα από σχετική εισήγηση των Επιστημόνων, το λιανεμπόριο στην Π.Ε. Φλώρινας και σ΄ όλη την χώρα επανεκκινεί απο σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.
Τώρα είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης και της υπεύθυνης στάσης. Τηρούμε τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας με ευλάβεια και επιλέγουμε τον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα.
Συμπατριώτες μου, σας καλώ, με αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνική συνείδηση, να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Π.Ε. Φλώρινας, με σκοπό ανάταξη του εμπορικού κόσμου.
Απ΄ την προσπάθεια αυτή, δεν περισσεύει κανείς!!!»

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.