ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ι. ΚΙΟΣΕΣ : "ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ"

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, με αφορμή την σημερινή ημέρα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, επανεκκίνησης του λιανεμπορίου, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα.
«Η Πανδημία με τα σημερινά δεδομένα βρίσκεται σε ύφεση. Έπειτα από σχετική εισήγηση των Επιστημόνων, το λιανεμπόριο στην Π.Ε. Φλώρινας και σ΄ όλη την χώρα επανεκκινεί απο σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.
Τώρα είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης και της υπεύθυνης στάσης. Τηρούμε τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας με ευλάβεια και επιλέγουμε τον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα.
Συμπατριώτες μου, σας καλώ, με αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνική συνείδηση, να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Π.Ε. Φλώρινας, με σκοπό ανάταξη του εμπορικού κόσμου.
Απ΄ την προσπάθεια αυτή, δεν περισσεύει κανείς!!!»

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)