ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΠΑΤΟΥΛΊΔΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΎ ΚΈΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ


Υπογράφτηκε η σύμβαση του έργου της αναβάθμισης και ολοκλήρωσης της κατασκευής του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου με την εταιρεία Εγνατία ΑΤΕΒΕ που μειοδότησε στον σχετικό διαγωνισμό, έργο, προϋπολογισμού 315.000€.
Το έργο αφορά την ολοκλήρωση του ανοιχτού σταδίου που παραμένει ημιτελές από το 2004 καθώς και την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου, με την αποπεράτωση των εξεδρών του ανοικτού σταδίου την κατασκευή γυμναστηρίου, αποδυτηρίων και υποστηρικτικών χώρων κάτω από αυτές καθώς και την τοποθέτηση καθισμάτων ενώ ταυτόχρονα θα διασφαλίζεται η πρόσβαση ΑΜΕΑ στις εγκαταστάσεις. Περιλαμβάνει επίσης την εγκατάσταση νέου ξύλινου δαπέδου (παρκέ) στο κλειστό στάδιο.

Ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μου χαρά που επιτέλους είμαστε πλέον σε θέση να υλοποιήσουμε αυτό το έργο που ήταν από τα πρώτα που μελετήσαμε κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας μας. Τώρα το στοίχημα για το Δήμο μας είναι, σε συνεργασία με τον ανάδοχο, να ολοκληρωθούν σύντομα τα έργα ώστε, με το που θα επιτραπούν οι αθλητικές δραστηριότητες, οι αναβαθμισμένες πλέον εγκαταστάσεις του Πατουλίδειου να είναι στη διάθεση των αθλητικών συλλόγων και των πολιτών για άθληση και ψυχαγωγία. Ελπίζουμε πως με το έργο αυτό θα δοθεί το έναυσμα για την ενασχόληση με τον αθλητισμό σε δημότες όλων των ηλικιών, καθώς θα υπάρχει δυνατότητα εκγύμνασης σε σύγχρονες εγκαταστάσεις. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα να διοργανωθούν αθλητικά γεγονότα στο Στάδιο, που σε συνδυασμό με τις άλλες παρεμβάσεις που σχεδιάζονται στην περιοχή του αθλητικού κέντρου, θα συμβάλει περαιτέρω στην ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)