5 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟΦ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

Με 5 αθλητές θα συμμετέχει ο ΑΟΦ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βορείων αγωνισμάτων Χιονοδρομίας Ανδρών-Γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στο OBESRDORF της Γερμανίας από 22 Φεβρουαρίου έως και 7 Μαρτίου 202. Η Λαδοπούλου Βούλα, η Τίτα Νεφέλη, η Έλενα Ιωάννου, ο Αντωνιάδης Άγγελος και ο Αθανάσιος Γάστης είναι οι αθλητές που θα συμμετεχουν στην Εθνική Αποστολή μεω5 τεχνικούς – συνοδούς.

Στην ομάδα θα συμμετέχει ο προπονητής του ΑΟΦ και ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τίτας, ο οποίος είχε συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα πριν 34 χρόνια, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα WSCH OBERSDORF 1987. Η αποστολή σχεδιάστηκε και υποστηρίζεται από την ΕΟΧΑ.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΑΟΦ Αλέξανδρος Μπόσκος "τίποτα δεν μας χαρίστηκε και όλες οι επιτυχίες είναι προϊόν κόπου, συνεχών προπονήσεων και οργανωμένης δουλειάς, που έχει ξεκινήσει χρόνια πριν και γίνεται κάθε φορά και δυσκολότερη, αφού οι απαιτήσεις αυξάνουν και ο πήχης ανεβαίνει και ψηλότερα. Επόμενος στόχος για τον ΑΟΦ, η συμμετοχή αθλητών του στην 24η Χειμερινή Ολυμπιάδα 2022 Beijing (Πεκίνου). Όποιος έχει όνειρα και υψηλούς στόχους, όποιος θέλει να ζήσει την εμπειρία να προπονείται με τον σύλλογο που καλλιεργεί πραγματικά τον υψηλό πρωταθλητισμό στην πόλη μας, μπορεί να «ταξιδέψει» μαζί μας. Γνωρίζουμε καλά τον δρόμο της επιτυχίας".Είμαστε βέβαιοι ότι για μια ακόμα φορά, θα κρατήσατε ψηλά την Ελληνική σημαία, τόσο με το ήθος σας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, όσο και με τις αγωνιστικές σας επιδόσεις.

Οι δυνατότητες σας είναι ανεξάντλητες. Οι σκέψεις και οι ευχές μας θα συνοδεύουν κάθε σας προσπάθεια για διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Σας ευχαριστούμε για τις μεγάλες στιγμές που μας χαρίζετε!».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ