ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ ΛΚΔΜ

Τα θέματα που αφορούν την ενεργειακή ζώνη Αμυνταίου – Φλώρινας συζητήθηκαν στη διάρκεια συνάντησης του Βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με τον διευθυντή του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ), Νίκου Αντώνιο.


Οπως αναφέρει ο κ.Αντωνιαδης "πρωτίστως συζητήθηκε το θέμα της απασχόλησης των ιδιοκτητών φορτηγών, των οδηγών, των χειριστών σκαπτικών μηχανημάτων, των εργατών και όλων όσων έχουν άμεση σχέση με την λειτουργία του ΑΗΣ και των ορυχείων. Ακόμα συζητήθηκαν η λειτουργία των ορυχείων της Αχλάδας, οι αποκαταστάσεις των εδαφών, η ενεργειακή επάρκεια, οι τηλεθερμάνσεις, ο σχεδιασμός για την μεταλιγνιτική περίοδο, το σχέδιο δίκαιης μετάβασης κ.α.".

Αποφασίστηκε τέλος, επισημαίνει ακόμα,  να διερευνηθούν τα τεχνικά προβλήματα πρόβλημα που έχουν προκύψει με τις εκκρεμείς αιτήσεις για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων και να αναζητηθεί η δυνατότητα αύξησης της παραγόμενης ενέργειας στην περιοχή της Π.Ε Φλώρινας.


Συμφωνήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΔΕΗ και τις επιδράσεις της στην τοπική κοινωνία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)